K&H Értékpapír ajánlói program

hívd meg barátaid és nyissanak számlát online előregisztrációval!

  • 40 000 Ft díjkedvezmény jóváírás neked és ismerősödnek is
  • elérhető a mobiltrader és webtrader felületén
  • több ismerősöd is meghívhatod

hogyan működik?

Első lépésként kérjük, olvasd el az akció felhasználási feltételeit.
Amennyiben a feltételeket elfogadod szabadon megoszthatod a számládhoz tartozó egyedi azonosító számodat, amelyet a mobiltraderben és a webtraderben is egyszerűen megtalálsz a neved mellett. Amennyiben sikeres számlanyitás történik, amelyet a te azonosítószámoddal kezdeményeztek, úgy 40.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt írunk jóvá mind neked, mind az ismerősödnek.

webtrader belépés

 

első lépés: kód megosztása

Egyedi számlaazonosító kódodat szabadon elküldheted ismerőseid / barátaid részére. Egyszerűen másold ki a számot a mobiltrader vagy webtrader felületről és a neked kényelmes csatornákon keresztül küldd el barátaidnak.

második lépés: egy perces előregisztráció

Barátaid az előregisztrációs felületen megadják az általad kapott kódot. A felület a sikeres aktiválásról visszajelzést küld, így biztosak lehettek benne, hogy a kód érvényes és számlanyitás esetén a kedvezmény jóvá lesz írva számotokra.

előregisztráció

 

harmadik lépés: azonosítás, számlanyitás és a kedvezmény jóváírása

Meghívott barátodnak már csupán annyit kell tennie, hogy felkeresi központi ügyfélszolgálatunkat vagy a kiemelt K&H bankfiókok valamelyikét, hogy elvégezze az egyszeri azonosítást, majd a webtraderbe belépve digitálisan aláírja a szükséges dokumentumokat.

A dokumentumok aláírását követően már használhatja is az értékpapír számláját, valamint a 40.000 Ft-os kereskedési-díjkedvezmény jóváírásra kerül a te és a barátod számláján is. A jóváírás az Alapmegállapodás aláírásának napján este 22 óra után jelenik meg.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérjük, tekintsd át a részvételi feltételeket.

Az akcióban szerzett kereskedési jutalékkedvezmény csak normál és TBSZ számlán, és csak a jóváírást követő 60 naptári napban indított és teljesült megbízások esetén érvényesíthető. További információkért a jutalékkedvezményekről kattints ide. A kedvezmény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A fel nem használt kedvezmények a lejárati idő után elvesznek.