Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert a Patria Finance Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: Társaságunk) www.khertekpapir.hu internetes címen elérhető honlap bármely oldalának megnyitásával az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

  • A Társaságunk törekszik arra, hogy a honlapon megjelenő információk és adatok megbízható forrásból származzanak, amelyek azonban kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Társaságunk nem vállal felelősséget és garanciát a honlap tartalmát képező anyagok valóságtartalmáért, pontosságáért, és időszerűségéért, valamint teljességéért és esetleges módosulásáért.
  • A Társaságunk nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló ok folytán keletkeztek.
  • A Honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logok, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.
    Ennek értelmében felhívjuk figyelmét, hogy a honlapunkon megjelentetett elemzések egyetlen része sem sokszorosítható és terjeszthető semmilyen formában a Társaságunk előzetes írásbeli engedélye nélkül.
  • A Honlapon megjelenő adatok semmilyen körülmények között nem minősülnek befektetésre való ösztönzésnek, értékpapír, vagy más eszköz vételére/eladására ösztönző felhívásnak, ajánlatnak a Társaságunk, vagy más kibocsátó részéről.
  • Webhelyünk külső szolgáltatók, valamint harmadik fél által szolgáltatott cookie-kat használ annak érdekében, hogy látogatóinkról (demográfiai adatok, érdeklődési kör) több információ álljon rendelkezésünkre. A cookie-kal kapcsolatos bővebb tájékoztatást az Adatvédelmi Tájékoztatóban talál.