Az utóbbi időszakban számos olyan fejlesztést élesítettünk, amely segíthet neked a befektetésben.

piaci áras megbízások

Értékpapír eladásoknál a továbbiakban nem szükséges limitárat megadnod, kényelmesen értékesítheted papírjaidat piaci áron.

 

ingyenes real-time adatszolgáltatás

Csomagodtól és tranzakciószámtól függően eddig is szerezhettél ingyenes real-time adatokat, viszont mostantól visszavonásig a Xetra ETF piacon minden ügyfelünknek ingyenes valós idejű adatszolgáltatást nyújtunk. A szolgáltatást nem szükséges aktiválnod, belépést követően automatikusan elérhető számodra!

rendszeres befektetések már TBSZ-re is

Ügyfeleink visszajelzése alapján gyűjtőévi TBSZ számlán is elérhetővé tettük a költséghatékony, rendszeres ETF befektetéseket. Az ETF-ek listája 50-re bővült, így biztosan megtalálod a befektetési stratégiádnak és kockázatvállalásodnak leginkább megfelelőt.  

K&H mobiltrader fejlesztések

Alkalmazásunk háttér kódját teljesen átírtuk, különös figyelemmel a stabilitásra és hibajavításokra.

 

Természetesen továbbra is nagy erőkkel fókuszálunk arra, hogy új funkciókat vezessünk be kereskedési platformunkon.

Tartalom lezárása:2024.05.16 16:21
Időtartam:N/A

jogi nyilatkozat

A fenti tájékoztatást a Patria Finance Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: „K&H Értékpapír”) állította össze.

A K&H Értékpapír jelen tájékoztatás útján nem nyújt konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadást, a benne foglaltak nem minősíthetők pénzügyi eszköz jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, befektetési elemzésnek, pénzügyi elemzésnek, befektetéssel kapcsolatos kutatásnak, pénzügyi, adó- vagy jogi tanácsadásnak, marketingközleménynek, így az itt szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.

A K&H Értékpapír semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal arra, hogy a leírt szcenáriók, előrejelzések és kockázatok a piaci várakozásokat tükrözik és valóságban is beigazolódnak. A tájékoztatásban szereplő bármilyen előrejelzés pusztán tájékoztató jellegű. A számszerű adatok általánosak, tájékoztató jellegűek, csak a szerző adott időpontban készített összeállítását tükrözik, és későbbi módosítás tárgyát képezhetik. A tájékoztatásban szereplő információk a készítők által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, azonban azok pontosságával és teljességével, valamint időbeliségével kapcsolatban a készítők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A K&H Értékpapír működését anyavállalata révén a cseh pénzügyi felügyelet, a CNB (Czech National Bank) ellenőrzi, egyes, jogszabályban nevesített tárgykörök esetében pedig az MNB (Magyar Nemzeti Bank) is jogosult hatáskörében eljárni.

Wells Fargo: Emelkedő költségek akadályozzák a teljesítményt

Mohácsi Mihály | 2024.07.12 15:55
A várakozások is emelkedő ráfordításokat mutatnak

10 fontos hír ma reggel

K&H Értékpapír | 2024.07.12 08:30
Amerikai infláció, dollár, nemesfémek, Tesla

Delta Air: Akadozik a gépezet

Varga Dániel | 2024.07.11 15:26
Gyenge előrejelzések érkeztek